Please enter your e-mail address. We will send your password immediately.

Klik link kat bio tau nak calon guru inspirasi korang โ˜๐Ÿป Hari ni yana nak kongsikan guru yang banyak memberi inspirasi kepada yana โ€œCikgu Rose Anitaโ€.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป Ketika di tingkatan , yana adalah seorang pelajar yang aktif dalam sukan, 1500m balapan sampai peringkat negeri. Masa tu cikgu Rose Anita yang datang dari bandar, baru ditukarkan ke sekolah kami sekolah kampung, dan tahun itu lah secara rasminya sekolah kami di wujudkan acara Gimrama.Masa nak cari peserta tu cikgu ada minta yana masuk, camno dak sukan balapan ni masuk sukan lemah lembut gemalai? Satu perbezaan yang sangat ketara!๐Ÿ˜‚ otot kaki dah macam tiang kayu rumah di suruhnya kepala tunduk rapat ke lutut selama 2 minggu๐Ÿ˜… bertukar gemalai lah yana... Cikgu Rose sangat optimis berani mencuba menghantar peserta dan memberi peluang pelajarnya mengembangkan bakat terpendam sampai dak kampung takda basic ballet boleh menang banyak pingat emas. Banyak cemuhan dan bantahan yang di terima pada masa tu, tapi kami terus kan juga berjuang sehingga peringkat MSSD...Apa yang yana sangat kagumi dengan beliau, beliau sangat yakin dengan apa yang dilakukannya dan berjaya dilakukannya... . Inilah resepi yang yana ambil dan guna hingga kini... boleh je tukar bidang asalkan buat bersungguh sungguh redah dan kita akan dapat hasilnya! Terus berusaha dan maju ke hadapan! Di kesempatan ini, Yana nak ajak korang untuk CALONKAN guru-guru yang telah memberi 100 peratus dalam mendidik, membentuk, & memberi inspirasi korang untuk Anugerah Guru Inspirasi McDonald's 2021. Setiap penerima anugerah akan menerima hadiah wang tunai RM5,000, trofi & sijil penghargaan sempena Hari Guru tahun ini, pencalonnya akan menerima baucar RM200 sebagai sumbangan cerita korang tu. Macam mana nak calonkan Cikgu-cikgu kesayangan anda? Klik je link kat BIO Yana atau korang boleh check website https://www.mcdonalds.com.my/en/anugerahguruinspirasi/nominate PENCALONAN ini sampai 18 April 2021 je! Jangan lepaskan peluang nak HADIAHkan guru kesayangan korang ANUGERAH ni! yana doakan Cikgu Rose dan semua guru guru yang pernah mengajar yana sentiasa diberkati, di sihatkan tubuh badan dan dilimpahkan rezeki dan kasih sayang ๐Ÿคฒ๐Ÿป