Please enter your e-mail address. We will send your password immediately.

Ada Retis Tu Dok Sibuk Rentas Negeri, Tapi Diorang Ni Lain Pulak Ceritanya . Siapa tak kenal dgn Jenama MEERACLE yg skrg ni memang menggila dgn jualan produk penjagaan kulit wajah mereka di seluruh negeri. . Korang nak tahu power tak power diorang ni, setiap thn mereka akan hadiahkan hadiah istimewa pd wakil jualan mereka. Bukan hadiah biasa-biasa tau, thn ni mereka hadiahkan kereta mewah uols...Sampaikan duta diorang, Scha Alyahya pun nak! . 3 orang wakil jualan tertinggi bg setiap level (Pearl, Ruby dan Diamond) dah pun menerima hadiah kereta mewah Volkswagen Polo, Vento dan Tiguan yg bernilai ratusan ribu ringgit! Bapak ah...nak jugak! . Kalau korang nak tahu bagi thn ini, pertama kali diorang anjurkan kempen β€˜The Rising Star’ khas utk semua ejen MEERACLE bermula Ogos 2020 hingga Mac 2021. . 6 finalis dlm setiap level ejen menunjukkan prestasi terbaik spjg 7 bln kempen dijalankan. . Ada dr mereka ini baru jer sertai MEERACLE, tp sales diorang semuanya power! . Mcm yg Eksekutif Pemasaran & Komunikasi MEERACLE, Bella Luna ada cakap yg hadiah-hadiah diberi ni salah satu inisiatif & dorongan kpd semua ejen utk terus komited dgn MEERACLE. Barulah semangat nak meroket sales kalau dpt hadiah gila macam ni kan? . MEERACLE pun sentiasa membuka peluang & membantu semua golongan terutama kaum wanita, golongan ibu yg ingin menjana pendapatan lebih. . Diorang juga percaya, MEERACLE pd thn ini akan terus sukses & maju dgn produk serum & cleanser terbaharu iaitu MEERACLE Gemstone Facial Serum & Cleanser Advance Formula yg dilancarkan 4 April lalu. . Pada korang yg belum tahu, jenama MEERACLE mula diperkenalkan sejak 2015 iaitu 'Gemstone Facial Serum' yg juga dikenali sbg Hero produk MEERACLE dimana ianya telah membantu golongan wanita mendapatkan kulit yang cantik dan sihat tanpa sbrg masalah. . Sbg rekod, MEERACLE telah berjaya membantu ramai pengguna menyelesaikan masalah kulit mereka & membantu ramai golongan wanita menjana pendapatan lumayan dengan menjual produk MEERACLE di seluruh Malaysia & Asia Tenggara. . Maklumat lanjut mengenai produk MEERACLE, korang boleh layari www.meeracle.com.my atau boleh terus hubungi wakil jualan untuk mendapatkan produk MEERACLE!