Please enter your e-mail address. We will send your password immediately.

Tahun pertama berpuasa, sebagai seorang isteri. Sebelum kahwin hari tu dah macam macam fikir. Dalam kepala dah set β€œOh mesti nanti bulan puasa banyak benda nak kena buat. Tak ada dah bangun bangun sahur terus makan Mak dah siap hidang, tak ada nanti nak berbuka tolong2 kacau gulai je sambil teman Mak masak. πŸ˜… (Teman eh, bukan masak tau teman je.) Dah lain dah nanti tanggungjawab dan tugas”. Nak fikir sahur apa, nak fikir berbuka apa, nak kena belajar masak tanpa kena rasa masakan (masak before berbuka, LOL. πŸ˜‚. Kita pulakk sejenis setiap kali masak tu rasa sampai 3, 4 kali baru confident. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Macam macam lahh. Preparation nii. Tengok tengok, jadual shooting dah anjak masuk sampai akhir puasa. πŸ₯² (disebabkan MCO hari tu. bukan salah sesiapa) Mungkin tahun ni boleh kira berapa kali je dapat sahur dan berbuka bersama Emir, Mak @faeezahisan, Abah, keluarga lain, Atuk dgn Opah lagi lah. Hmmm tak dapat balik kampung. πŸ’” Kita outstation pula tu. Hmmmm πŸ₯² Tak apa lah, kerja pun satu tanggungjawab dan ibadah dengan niat yg betul. Sorry Sayang i, @wanemirastar. Terima kasih sebab memahami. Semoga ibadah puasa kita diterima Allah SWT. ❀️ AND, congratulations for your new app! KORANG, boleh download app yg Emir baru sahaja usahakan, β€˜Tarteel’! Aplikasi bacaan dan hafalan Al-Quran yang dinamakan β€˜Tarteel’ @thejourney_arahmanasyurga, powered by voice recognition and β€˜AI Machine Learning’ to help improve and assist our memorization. Mana tahu ada target nk hafal surah2 baru utk Ramadhan tahun ini, haa download and try okay! πŸ₯° Selamat berpuasa semua. πŸŒ™πŸ•Œ #throwbackphotos