Please enter your e-mail address. We will send your password immediately.

HAHAHAHAHAH sumpah Min cringe + kelakar. Ada je kan idea kreatif korang buat video macam ni. Muka cover tu yang penting. #KisahDunia #kd_372533_ Artikel penuh swipe di IG Story dan Facebook Kisah Dunia

  • qaid.qarizh 8 days ago

    Aku sorg je ke yang terkejut ingt Aiman Banna vc dgn awek free hair?

  • alexanderarnold82 8 days ago

    Assalamualaikum.Beberapa hari lagi bulan Ramadan akan meninggalkan kita,jadi saya ingin mengambil kesempatan ini untuk tidak mengucapkan apa-apa.

  • mokcik_lu215 8 days ago

    ๐Ÿ˜‚ it not even a video call.. ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ

  • nick_ash04 8 days ago

    Vid tengok kat ne

  • whereismymaskk 8 days ago

    car chicken milk baby tu apa srs aku tak paham

  • jokolila_ 7 days ago

    Modal Rm 20 income 2k - 8k ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/+601151839957

  • fries_hamburger 8 days ago

    Plot twist dia apa?laki tu gay ka?

  • faizazudin 8 days ago

    Lah terang2 tu edit Tik Tok amende nya vc LoL

  • easy.business___ 7 days ago

    Ada x rakanยฒ saya yg sedang mencari side income utk persiapan Raya? Nak bisnes modal kecik, risiko minima, trending, mudah diuruskan & tidak menganggu kerja hakiki?? Yg penting ada ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ & pandai copy paste jer...buat jer ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ Komen: NAK [ Terhad 10 orang sahaja] #Kerjadarirumah #Kerjaonline

  • byfaraw yesterday

    Harga air freshner serendah rm10!!๐Ÿ˜ฎ Mana nak dapat harga mcmni๐Ÿ˜ข contact me, or ws me asap ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ 01127254703 or klik ig ni je okie๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ muahh

Show more comments
More Photos From This User See All Photos