Please enter your e-mail address. We will send your password immediately.

Pada Fila, benda paling ubah hidup Fila ialah bila Fila berkahwin dengan suami @adama_mc, hidup berubah. Alhamdulillah. dlu yg jenis suka buat kerja ikut suka, sekarang lebih peka, dlu suka fikir negative, sekarang Alhamdulillah husband selalu nasihat utk positivé, dlu mulut pun suka nak kata takbaik, tp husband cakap takpayah layan. memang berubah lepas kahwin Alhamdulillah bersyukur. last bila tah solat terawih, Alhamdulillah lepas kahwin tak miss terawih. Semoga Allah berkati dan lindungi perkahwinan kami Amin ♥️ Hikmah perkahwinan itu byk. rezeki pun semakin murah 😊. Dalam perkahwinan kita takperlu dua dua perfect, tapi dua dua lah yg melengkapi satu sama lain 💕

  • ikanpuyuz 15 days ago

    Tunjang!!! Kt mana sis

  • rahmathcazi 15 days ago

    Semoga adik dan hubby berbahagia sampai Jannah. Aamin

  • hnmptrx_ 15 days ago

    I watched your vids on youtube siang tadi and dah subscribe!! mashaa allah so cute you both!! I senyum sorang² tengok😂 sbb ada part yg cute sangat²!! tak sabar nk tengok vid² yg seterusnyaaa💞

  • sitinoorrafietabi 15 days ago

    alhamdulillah ... semoga suami sis dpt memimpin sis hingga ke jannah ...

  • lidaahmad_ 15 days ago

    Tk yah pkir org nk kte apa, yg penting kita happy dgn pilihan kita and bahagia seadanya..org tk bgi kita mkn pun dik..suami yg bgi kita mkn, pkai smua.. Anyway, sis doakan both of u sentiasa dilindungi dn bahagia selmanya..bila nk ada bby? Buat cepat2 ye.. 😁ok bye.. 😘

  • wawamltzm_ 15 days ago

    Kak filaaa urgent ni. Apa ye nama product hair colour yg akak review kt story haritu? Yg boleh bwk buat wuduk tu? Kawan saya tanya

  • ngsaf_ 15 days ago

    aamiin😍 btw tinggi hubs kak fila brpa erk?

  • luvvqaa 15 days ago

    May your marriage till jannah kak fila! Love u 💖

  • cikkpuanwiela 15 days ago

    Nice pic dear💕

  • yanaazulkeflee 15 days ago

    Alhamdulillah

Show more comments
More Photos From This User See All Photos