Please enter your e-mail address. We will send your password immediately.

View the Instagram closely. Discover tags, videos, stories and photos with Instagram viewer

I paling respect gila dekat lelaki yang jenis tak mudah bosan untuk layan semua kehendak orang yang dia sayang. Dari belum dapat sampai dah dapat , efforts still kukuh.Tak mudah give up. Thats why i choose him to be my soulmate ❤️ 2015- Dia punya effort nak kenal tu menyamar jadi Perempuan nak beli tudung dekat i.(time ni kitaorang jadi classmate kejap masa form 6, tapi macam stranger la sebab orang cakap dia ni playboy so i tak kawan dgn dia😂)Biasalah lelaki kan memang ada perangai nakal masa remaja 🤣lepas i detect cust i tu dia then dia kena block and kita terus tak jumpa sebab dia dapat sambung study kat terengganu😂 okay bye playboy! 2018- After 3 years boleh terjumpa dekat office i. And terus contact balik 😂Banyak kali la dia try ajak kopi la apa la tu la ni la and last kali dia ajak makan durian sebab time tu musim durian😂 so sebab durian i onz la! Masa ni dah nampak effort dia asik buat kita tersenyum sorg2 macam org gila 🤪 So disebabkan i takut perangai remaja dia ada lagi dalam badan dia i cakap “if you betul2 nak i , you kena jumpa family i and bincang lebih serious pasal kita sebab i dah malas nak bercinta bertahun tahun” masa ni ha effort jangan cakap la 😂 ada je orang hantar itu ini siap sticky note dekat office 😂 And finally Mei 2019 kita bertunang (masa ni i tgk dia struggle cari duit menghalalkan and hilang dah masa lepak dengan kawan tu😂) pergi kerja pukul 7 pagi. Balik tolong i buat postage @nenahijabs Sampai 1 pagi.Dlm hati i fikir okay maybe dia dah puas enjoy 3 tahun dulu❤️ ni yang sayang bila masa dia untuk kita je 🤪 Feb 2020- Alhamdulillah sah jadi suami isteri❤️ tak pernah terfikir langsung budak tinggi lalu depan i 5 tahun lepas tu jodoh i😭 dapat pulak keluarga mertua yang baik macam anak dia 😭 bersyukur ya amat 🙏🏻 kadang takut jugak lepas dah akad effort tu hilang huhu . Suprisely! Lepas kahwin sweet dia lagi double dari zaman bercinta dulu. Tak pernah biarkan bini dia penat buat kerja rumah sorg2. Sumpah pembersih rajin mengalahkan i! Okay i cerita sweet yang tu je tkleh lebih 🤪 to my king @syfqmzli_ . Thanks jadi imam yang baik untuk i. Suami yang penyayang. Semoga ikatan perkahwinan kita kekal sampai syurga❤️amin

Your stalk list is empty. Login in seconds and start stalking people without they notice you.